Wordt jij onze nieuwe partner?

Ben jij de trotse eigenaar van een B&B, Hotel, Installatiebedrijf, Woonwinkel, Doe-Het-Zelfwinkel of vind je jezelf ook bij ons passen, neem gerust contact met ons op via support@lovevitasense.nl.

Wij kijken uit naar je email en gaan graag met je in gesprek.

Hieronder vind je een greep aan huidige partners die je voor zijn gegaan!

Duurzaamheid bij Praxis

"Praxis streeft ernaar om zijn bedrijfsstrategie zo duurzaam mogelijk uit te voeren. Dat geldt voor onze producten, hoe om te gaan met energie en afval, de relaties met klanten, leveranciers en medewerkers, en het verduurzamen van de huizen van klanten. Vitasense is een waardevolle duurzame toevoeging binnen ons assortiment."

Bekijk hier

Duurzame initiatieven

"Wij willen een bijdrage leveren aan het bouwen van een duurzame toekomst en een positieve invloed hebben op de wereld. Wij vergroten het assortiment en de zichtbaarheid van duurzame producten, zodat wij klanten helpen met het verder verduurzamen van hun woning. Wij zijn enorm blij met een duurzaam merk als Vitasense."

Bekijk hier

Een nieuwe signatuur

"We kunnen alles samen bouwen, zelfs de toekomst". Het is veel meer dan een simpele campagne, het is een kans om een ​​nieuwe merksignatuur en visie te vestigen die spreekt over onze collectieve en positieve betrokkenheid. Vitasense is een uniek merk die gericht is op de toekomst, oftewel een perfecte toevoeging binnen onze visie."

Bekijk hier

Missie

Onze missie is om overmatig watergebruik tijdens het douchen terug te dringen om zodoende een positieve impact te hebben op ons milieu. Dit zonder in te leveren op prestaties en comfort. Tevens vinden wij dat het nemen van een douche een ideaal moment is om de dag goed te beginnen en/of af te sluiten. Vitasense ondersteunt hierbij door de innovatieve waterbesparende douchekop inclusief Home Spa beleving.

 • Duurzaam

  Vitasense zorgt voor een aanzienlijke besparing van water- en energie wat een duurzame bijdrage levert aan ons milieu.

 • 014A0781.jpg__PID:e3436271-7232-4a0e-ab81-f33ad3003600

  Uniek

  De Vitasense Home Spa Collectie biedt een uniek concept binnen de sanitair-markt.

 • Persoonlijk

  Een persoonlijke benadering om dicht bij onze klanten te staan vinden wij een belangrijk aspect aan duurzaam ondernemen.