Nieuws

Vitasense, een Duurzame keuze aanbevolen door Bol.com

In December 2023 is Vitasense door Bol.com bekroond met de titel 'Duurzamer'. Samen met Bol.com staan wij voor Duurzaamheid en daarom zijn wij enorm verheugd dat we gezamenlijk de juiste stappen zetten naar een betere duurzamere wereld!

Bekijk hier

Travel en Vitasense

'Thuis denk ik er eigenlijk nooit over na, je zet de kraan open en je hebt schoon water. Wanneer je op reis gaat met een camper kom je er vrijwel direct achter dat het niet overal zo vanzelfsprekend is'.

Bekijk hier

Partnership ADEO Group

In September 2023 is de samenwerking rond gekomen, Vitasense mag zich officieel verkooppartner noemen bij de Franse DIY winkelketen, Leroy Merlin. Naar verwachting zal ons assortiment eind 2023 online beschibaar zijn in Frankrijk waarna we in 2024 ook in Spanje, Italie en Portugal te vinden zullen zijn.

Bekijk hier

Partnership MAXEDA

Wij zijn enorm verheugd te melden dat we sinds oktober 2023 een samenwerking zijn aangegaan met Mexeda, het moederconcern van Praxis(NL) en Brico(BE). Voor zowel Maxeda als Vitasense staan duurzaamheid en innovatie centraal.

Bekijk hier

Vitasense als beste getest!

Wow! De Vitasense douchekop met waterfilter wordt als beste getest door diverse woonblogs!

Bekijk hier

Bol en Amazon

Aangezien wij onze klanten de mogelijkheid willen geven om onze producten op ieders favoriete Marketplace te kunnen aanschaffen, kan je ons assortiment nu ook in beperkte vorm aanschaffen op Bol en Amazon.

Bekijk hier