WIE ZIJN WIJ

Vitasense bestaat uit een jong en dynamisch team die de problematiek van waterverspilling aan willen pakken zonder in te leveren op comfort en prestaties. Op onze zoektocht hebben wij Vitasense ontwikkelt! Een waterbesparende douchekop met waterfilter voor zuiver water en Vitamine C toevoeging. We hebben inmiddels al duizenden klanten geholpen om een gezondere huid en zacht glanzend haar te verkrijgen met onze levensveranderende douchekop die de schadelijke stoffen filtert en een spa-achtige geparfumeerde aromatherapie-douche-ervaring creëert.

Onze douchekoppen verbeteren uw waterdruk, besparen 40% water, ontdoen zich van schadelijke stoffen zoals chloor en kalk en verrijken uw water met vitamine C.

Voordelen Vitasense

AROMATHERAPY

Wanneer essentiële oliën worden blootgesteld aan de lucht, verdampen ze waardoor hun geur snel vrijkomt wat een unieke ervaring biedt.

VERHOOGT DE WATERDRUK

Genereert een hogere waterdruk dan standaard douchekoppen en zorgt voor een waterbesparing tot 40% elke keer dat u doucht. De verhoogde waterdruk creëert een Home Spa gevoel in uw eigen badkamer.

Vitasense draagt bij aan het terugdringen van overmatig watergebruik om zodoende bij te dragen aan een duurzamere wereld.

FILTERT CHLORINE UIT DOUCHEWATER

Deze innovatieve Vitasense douchekop verwijdert 98% van het chlorine uit je douchewater.