WIE ZIJN WIJ

Vitasense bestaat uit een jong en dynamisch team die de problematiek van waterverspilling aan willen pakken zonder in te leveren op comfort en prestaties. Op onze zoektocht hebben wij Vitasense ontwikkelt! Een waterbesparende douchekop met waterfilter voor zuiver water en Vitamine C toevoeging. We hebben inmiddels al duizenden klanten geholpen om een gezondere huid en zacht glanzend haar te verkrijgen met onze levensveranderende douchekop die de schadelijke stoffen filtert en een spa-achtige geparfumeerde aromatherapie-douche-ervaring creëert.

Onze douchekoppen verbeteren uw waterdruk, besparen 40% water, ontdoen zich van schadelijke stoffen zoals chloor en onzuiverheden en verrijken uw water met vitamine C.

Missie

Onze missie is om overmatig watergebruik tijdens het douchen terug te dringen om zodoende een positieve impact te hebben op ons milieu. Dit zonder in te leveren op prestaties en comfort. Tevens vinden wij dat het nemen van een douche een ideaal moment is om de dag goed te beginnen en/of af te sluiten. Vitasense ondersteunt hierbij door de innovatieve waterbesparende douchekop inclusief Home Spa beleving.

iStock-514960703.jpg__PID:731d2cb9-fac3-4d94-830b-9cdec5a7c13a

54.750.000 liter

Wist je dat onze Vitasense gebruikers inmiddels al voor een enorme waterbesparing hebben gezorgt?

Help jij ook mee?