Home Spa Wellness beleving in eigen badkamer

De 6 gouden tips om je eigen Homa Spa beleving te creëren!

Vandaag de dag hebben we allemaal behoefte aan rustmomenten in ons drukke leven. Wie beweert dat hij of zij nooit stress heeft, moet ergens op een onbewoond tropisch eiland wonen. En dat ontspannen zit in veel dingen. Met onze gouden tips creëer je rust in je eigen badkamer!

 

1. DIM DE LICHTEN

Wie in de avond lekker wil ontspannen in een warm bad of warme douche, kan beter de lichten in de badkamer een beetje dimmen. Je kunt ook heel goed kaarsjes of een losse lamp gebruiken om sfeer te creëren.

 

2. KIES HET JUISTE GEURTJE

Aromatherapie is waardevol tijdens je douche- of badritueel. Kies badproducten uit, zoals badzout, een bruisbal of badolie, met een geurtje die voor jou ontspannen werkt. Experimenteer en vind het geurtje dat het voor jou doet.

 Aroma in de douche? Probeer eens de Vitasense douchekop met innovatieve waterfilters inclusief een heerlijke geur naar keuze! Bekijk de mogelijkheden en ervaar het zelf op www.lovevitasense.nl!

 

3. VOEG MUZIEK TOE

Muzieksoorten die ideaal zijn om bij te lezen, zijn ook perfect voor tijdens je badkamerritueel. Denk vooral aan Instrumentale klassieke muziek, ambient, jazz, loungemuziek, Rainforest sounds… Zet de muziek niet te hard en geniet! Ga voor veiligheid en kies voor een speaker met Bluetooth, een ongelukje zit immers in een klein hoekje.

 

4. GA VOOR DE SPA LOOK

Ruim je badkamer op en richt de plek met zorg in. Je kunt gerust wat dingen uit je favoriete wellness kopiëren: rol je handdoeken op en leg ze op een rekje, stop schoonheidsproducten in mooie mandjes of voeg hier en daar een plantje toe.

 

5. KEEP IT SIMPLE

Felle kleuren en labels maken je niet bepaald rustig. Gebruik in je badkamer en voor je badkameraccessoires daarom neutrale tinten, en giet je favoriete producten eventueel over in mooie glazen flesjes, waar je eventueel ook gedroogde kruiden aan kunt toevoegen.

 

6. TAKE YOUR TIME

 Voor een fijn ontspannen moment kun je het beste minimaal een half uur inplannen, Niet dat je dan ook een half uur in bad moet liggen of onder de douche moet staan, maar neem ook de tijd voor de voorbereiding  en je beautyritueel. Op deze manier ontspan je het meest en beleef je het echte wellness gevoel!

 

Wat is jou tip voor het creëren van je eigen Home Spa feeling? Laat het ons weten op onze Social media #lovevitasense!

Terug naar blog