Algemene Voorwaarden

1. De winactie wordt georganiseerd door Vitasense onderdeel van Yalu Quality Products. Facebook is niet verantwoordelijk voor deze winactie.

2. Deelname aan de winactie staat open voor iedereen die deelneemt op FB/IG en de regels van de winactie volgt.

3. De winactie loopt tot 31 Oktober 2023

4. Om deel te nemen wordt het volgende van je verwacht: Registreer jezelf middels email, plaats een comment en een like wordt gewaardeerd. :)

5. Slechts 1 deelname per persoon is toegestaan. Meerdere deelnames worden niet toegestaan.

6. De organisator behoudt zich het recht voor om de winactie te annuleren, uit te stellen, te wijzigen of te beindigen als deze naar eigen goeddunken van de organisator niet kan doorgaan zoals gepland of er sprake is van fraude, technische problemen, ongeoorloofde interventie, of enige andere reden die de integriteit van de winactie kan schaden.

7. De winnaars van de winactie worden willekeurig geselecteerd uit alle geldige deelnames die zijn ontvangen tijdens de looptijd van de winactie.

8. De winnars worden na het einde van de winactie bekend gemaakt op de Facebook pagina van de organisator en binnen 7 dagen na het einde van de winactie op de Facebook pagina van de organisator bekend gemaakt.

9. De prijzen zijn niet overdraagbaar en kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld of andere goederen of diensten.

10. Door deel te nemen aan de winactie geeft u toestemming aan de organisator om uw naam en reactie te gebruiken voor promotiedoeleinden op Facebook en/of andere Social Media kanalen.

11. Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.